Privacybeleid

Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.
Op deze pagina informeren wij u omtrent de gegevens die wij verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren, zodat u precies weet hoe wij werken.
Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van de Stichting Jacob's Ark. U dient zich ervan bewust te zijn dat de Stichting Jacob's Ark niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.
De Stichting Jacob's Ark respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u haar verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

ONS GEBRUIK VAN VERZAMELDE GEGEVENS

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen wij u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren en ze worden opgeslagen. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Alleen bestuursleden hebben toegang tot uw persoonsgegevens.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden.
De gegevens worden opgeslagen. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Alleen bestuursleden hebben toegang tot uw persoonlijke gegevens.

DOELEINDEN

Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij wij van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

DERDEN

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze bestuursleden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens de respecteren.

VERANDERINGEN

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de geboden mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

KEUZES VOOR PERSOONSGEGEVENS

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op enig moment aan ons verstrekt is.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten verwijderen, kunt u contact met ons opnemen; zie onderstaande contactgegevens.

VRAGEN EN FEEDBACK

Wij controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u hierover vragen heeft kunt u contact opnemen met
Stichting Jacob's Ark
Ringstraat 2
6015AZ  Neeritter
tel. 0475 - 563154
jacobsark@gmail.com

Stichting Jacob's Ark
© 2012 - 2024

Deel deze pagina