Lewie

Lewie kwam bij ons toen hij (waarschijnlijk) een half jaar oud was.  Gevonden in een doosje, waarna hij samen met zijn broertje enige tijd verbleef in een 'thuis' waar hij nooit naar buiten ging en geen behoorlijk voedsel kreeg.

Gelukkig heeft de stichting zich over hem en zijn broertje ontfermd en kon Lewieke in een gastgezin geplaatst worden.  Toen wij zijn foto op de site zagen waren we meteen verkocht, en een weekje later woonde Lewieke bij ons.

 

Zijn darmen waren enorm van streek en Lewie was bang van alles!  Ieder geluid, elke nieuwe geur, hij vond het allemaal heel akelig.  Met veel geduld en goed voer van de dierenarts kregen wij zijn darmen weer op orde, en onze reeds aanwezige Jack Russels deden de rest.  Zij leerden Lewieke dat wandelen leuk is, dat je niet bang hoefde te zijn voor de kat en dat je heerlijk op de bank mocht slapen.

 

Anderhalf jaar geleden is Lewie heel ziek geweest en dit had zomaar kunnen eindigen in een hersenvliesontsteking!  Gelukkig is hij er weer bovenop gekomen maar hij heeft wel het zicht in 1 oog verloren.  Lewieke heeft zich heel goed aangepast en eigenlijk de enige die er af en toe last van ondervindt is onze Ozzie, die regelmatig omver gerend wordt omdat hij aan de 'foute kant' staat.

 

Onze Lewie maakt deel uit van ons gezin.  We houden enorm veel van onze grote harige knuffelbeer en willen hem voor geen goud meer missen!

 

 

Stichting Jacob's Ark
© 2012 - 2022

Deel deze pagina